Polițiști UMILIȚI cu pistolul în mână. Hohote de râs în DIRECT. Andreica (Europol), detaliu INCREDIBIL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Cosmin Andreica, președintele sindicatului Europol, a vorbit despre incidentul de duminică de la Gorj, în care doi oameni ai legii au fost amenințați cu bătaia și înjurați.

Un incident greu de imaginat a avut loc duminică, pe o stradă din comuna Stăneşti, județul Gorj. Poliţiştii au fost chemaţi în ajutor, în urma unui scandal izbucnit între mai multe persoane, în urma căruia un tânăr a fost încătuşat, după ce a devenit recalcitrant, iar în sprijinul său au sărit mai multe persoane care au înjurat poliţiştii prezenţi. Întreaga scenă a fost filmată cu telefonul mobil.

„Vrei să te bat cu pistolul în mână?", spune un tânăr la un moment dat.

Cosmin Andreica, detaliul care a stârnit hohote de râs în platou

"Aici vorbim, culmea, despre două persoane care nu sunt din județul Gorj, ci au venit în vizită, pentru că era hramul Bisericii din acea localitate", a spus Cosmin Andreica, în direct la B1 TV, detaliu care a stârnit hohote de râs în platoul emisiunii, "Bună, România" cu Buzăianu și Zamfir.

"Aaa, deci erau pelerini?", a întrebat Radu Buzăianu printre râsete.

"Da, aparent erau peletini, însă cum sunt mulți pelerini de la noi, cel puțin declarativi, și la orice sărbătoare se termină cu mult alcool, aceasta a fost reacția și în cazul de față", a continuat Andreica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel