Poliția Capitalei, precizări despre atacul de la „Acces Direct”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Poliția Capitalei, precizări după atacul de la „Acces Direct” / Imagine de fsHH de la Pixabay
Poliția Capitalei, precizări după atacul de la „Acces Direct” / Imagine de fsHH de la Pixabay
Poliția Capitalei a transmis câteva precizări după incidentul din platoul emisiunii „Acces Direct” de la Antena1, unde Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan de o femeie dezbrăcată. 

Mirela Vaida a fost atacată vineri, în direct, de o femeie complet dezbrăcată, cu un bolovan.

După incident, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, dar și un echipaj medical.

„Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă.

A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical.”, a transmis Poliția Capitalei la solicitarea DC News. 

În cele din urmă, femeia a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

„Din primele date, ar fi patruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept.”, ne-a mai precizat Poliția Capitalei. 

VEZI ȘI: EXCLUSIV / Mirela Vaida, atacată în direct, ipoteze. Filmul incidentului de la „Acces Direct”. Sorin Ovidiu Bălan: Avea o sacoșă cu trei bolovani

Atacatoarea a ajuns la Spitalul Obregia

Sorin Ovidiu Bălan a declarat pentru DC News că atacatoarea Mirelei Vaida, originară din Iași, a fost identificată și dusă la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia București. De altfel, femeia în vârstă de aproximativ 40 de ani are un istoric din acest punct de vedere, nefiind prima dată când pășește în spitalul Obregia. 

Iată momentul 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel