Data actualizării:
Data publicării:

Poate să contracteze ZÂNA MĂSELUȚĂ Covid - 19? Răspuns pentru copii al unui eminent epidemiolog american

Autor: Andrei Itu | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Copiii pot să doarmă liniştiţi, deoarece, în pofida pandemiei de coronavirus, Zâna Măseluţă va putea în continuare să colecteze dinţii lor de lapte ascunşi sub pernă pe timpul nopţii şi nu riscă să se infecteze, a declarat renumitul medic epidemiolog american Anthony Fauci, consilier al preşedintelui Donald Trump, citat de AFP. 

Eminentul cercetător american a făcut aceste declaraţii în calitate de invitat al unui miniserial video dezvoltat de actorul Will Smith pe reţeaua de socializare Snapchat, 'Will from home', difuzat în perioada de izolare la domiciliu.

'Va putea să vină Zâna Măseluţă dacă îmi pierd dintele, din cauza coronavirusului?', a întrebat îngrijorată Ava, o fetiţă de şapte ani din Los Angeles, care s-a numărat printre copiii invitaţi să-i adreseze întrebări celebrului virusolog american, membru al celulei de criză de la Casa Albă, într-o ediţie a acelei emisiuni dedicate pandemiei.

'Şi poate ea să contracteze virusul?', a continuat Ava în acelaşi nou episod al serialului, care va fi difuzat integral miercuri.

'Nu cred că ar trebui să-ţi faci griji pentru Zâna Măseluţă', a răspuns Anthony Fauci, care, la 79 de ani, a devenit treptat personajul preferat al americanilor în timpul acestei crize medicale, în special datorită explicaţiilor sale clare, tonului liniştitor folosit în conferinţe de presă şi omniprezenţei sale mediatice.

'Îţi garantez că Zâna Măseluţă nu va fi infectată şi că ea nu se va îmbolnăvi', a adăugat medicul american, sub privirile amuzate ale actorului Will Smith, filmat de la distanţă, din reşedinţa sa, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel