PNRR, în Parlament. Ciuvică dă 1 punct PSD-ului: Au zis că sunt cocoși!
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Facebook - Marcel Ciolacu / PSD face opoziție în Parlament cu PNRR
Facebook - Marcel Ciolacu / PSD face opoziție în Parlament cu PNRR
Mugur Ciuvică consideră că PSD reușește să facă opoziție partidelor aflate la guvernare, chiar dacă acest lucru este doar într-o manieră simbolică. 

Mugur Ciuvică a apreciat aducerea PNRR în Parlament ca fiind un mic gest de opoziție, asemenea altora prin care PSD face opoziție partidelor de la guvernare. 

„E un mic gest de opoziție din partea PSD, dar rămâne între limitele alea de care vorbeam. Ei au temă, măi nene, voi faceți opoziție în zona asta socială, economică, vă lăsăm să vorbiți, că altceva oricum nu puteți să faceți, dar cam atât. Adică să nu treceți în zone în care ne puteți deranja sau în care îl puteți deranja pe domnul Iohannis și să îi tulburați liniștea. Și ei se încadrează în plaja asta, din 2 teme, teme la care mă uit eu mai atent la PSD să văd dacă vor face ceva sau nu, e posibil să facă, adică, le acord prezumpția asta de opoziție pe temele astea.

E vorba de destituirea Avocatului Poporului, care e complet abuzivă și PSD trebuie să reacționeze, ei au zis că reacționează, am văzut că au început mici chestii în Parlament de ieri, dar ei trebuie să atace asta la Curtea Constituțională, să facă scandal, după ce se va întâmplă ce se va întâmpla în curând. Repet, e complet abuziv, în sensul că Avocatul Poporului nu poate fi demis de Parlament, decât dacă încalcă legea sau Constituția în exercițiul funcțiunii, ori nu poate să spună nimeni că Renate Weber a încălcat prin vreun demers al ai legea sau Constituția. Deci asta e o temă. A doua este aceea cu SIIJ, care iar, e simbolică mai mult, pentru că SIIJ vedem cu toții că 95% e adormit, dar e o temă simbolică. Astea 2 ar fi. Mai sunt și altele la care, eu personal, mă uit la PSD, să văd cum se mișcă și să apreciez dacă face un pic de opoziție sau nu. Chestia cu PNRR este așa, de ochii lumii, dar e un punct pentru ei, politic, un punct mic”, a explicat Mugur Ciuvică, în emisiunea ”Miercurea Neagră”, de la DCNews, DCNewsTV și Gold FM. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel