PNL şi USR, scandal în Parlament. Florin Roman vs Claudiu Năsui: "Sunteţi praf şi pulbere"/ "Aveţi tupeul să ne numiţi bolşevici?"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Parlamentul României
Parlamentul României
Deputaţii Florin Roman (PNL) şi Claudiu Năsui (USR) au avut un schimb dur de replici în Parlament, deşi de curând cele două partide au format o alianţă pentru alegerile locale. 

Cearta a pornit de la un proiect inițiat de liberal, referitor la modificarea legii Autorității de Supraveghere Financiară, conform Digi24

Iată mai jos dialogul dintre cei doi: 

Florin Roman: Domnul deputat, sau tovarășul Năsui, un baiat din stele, a venit să ne spună azi că poate fi cel mai mare lansator de fake news. Mințiți spunând că liberalii dau privilegii. Să vă fie rușine, domnule Năsui!

Claudiu Năsui: Sustineți să fie privilegii pentru cei mai mari bugetari. Aveți tupeul să ziceți că suntem bolșevici?? Dați privilegii mai mari... Trebuie să nu ne mai batem joc de taxe și impozite și să facem beneficii speciale...

Florin Roman: Teminați cu populismele dacă vreți să fiți în conducerea țării...

Claudiu Năsui: Doar voiam să menționez că acest proiect e rușinos. Trece cu susținerea PNL și PSD - o frăție pe care am mai văzut-o, și aș spera că se va termina.

Florin Roman: La alegeri, procentul dumneavoastră e la limită pentru intrarea în parlament ca alianță. Nu vă puteți opri din minciunile din online? Credeam că sunteți pregătiți, dar sunteți praf și pulbere.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel