Data publicării:

PNL, PSD şi UDMR vor discuta sâmbătă pe sectoarele unde nu s-au înțeles, a anunțat Cîțu

Autor: Andrada Oana | Categorie: Politica
WhatsApp
Florin Cîțu / Foto: gov.ro
Florin Cîțu / Foto: gov.ro
Președintele PNL, Florin Cîțu, a făcut câteva precizări despre negocierile cu PSD.

Reprezentanţii PNL, PSD şi UDMR vor discuta, sâmbătă, despre punctele din programul de guvernare cu privire la care nu s-a ajuns la o concluzie favorabilă până acum, a declarat liderul liberalilor, Florin Cîţu.

"Ne-am înţeles pe foarte multe. Asta înseamnă doar că trebuie să mai discutăm. Mâine cred că vom avea discuţii din nou pe aceste sectoare unde nu am avut încă o concluzie favorabilă. Ne întâlnim mâine şi vom găsi şi concluziile", a afirmat Cîţu, vineri, la sediul PNL, întrebat despre neînţelegerile cu PSD legate de mai multe puncte din programul de guvernare.

Întrebat dacă sâmbătă se va discuta şi în privinţa funcţiei de premier, Cîţu a spus: "Luaţi-le pe rând".

Liderul PNL a precizat că şedinţa BPN al partidului va fi convocată atunci când va fi găsită o soluţie. "Nu este convocat niciun BPN. Îl vom convoca atunci când vom avea o soluţie", a adăugat preşedintele PNL, potrivit Agerpres.

Luni, "e posibil" să existe o discuție pentru a conveni premierul, dar și un dialog cu președintele 



Întrebat dacă luni este posibil să existe o discuţie între liderii PNL, PSD şi UDMR pentru a conveni premierul, dar şi un dialog cu preşedintele, Florin Cîţu a răspuns: "Tot ce este posibil".

CITEȘTE ȘI: PNL nu susține modificarea PNRR. Vîlceanu: A existat această discuţie, nu vă ascund

VEZI ȘI: Cîțu: Cei nevaccinați trebuie să se testeze, dar nu cu bani de la buget

 

Este inadmisibil ca persoanele nevaccinate să se testeze cu bani de la buget, a mai spus, vineri, Florin Cîțu.

"Cei care nu s-au vaccinat trebuie să se testeze, dar nu cu bani de la buget. PNL nu este de acord, ca principiu, ca cei care nu se vaccinează să fie testați pe costurile celorlalți cetățeni care sunt vaccinați. Mi se pare inadmisibil", a spus Florin Cîțu.

De asemenea, Florin Cîțu a amintit că vaccinarea este gratuită și la dispoziția oricui dorește să facă acest lucru. (Știrea, AICI.)

CITEȘTE ȘI: Ciprian Șerban: Renegocierea PNRR, esențială! PSD nu poate gira măsurile nesustenabile, impuse în secret de fostul ministru USR, Cristian Ghinea

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel