PNL, alianţă cu interlopii în Bucureşti? Chirieac: Se răsuceşte Brătianu în mormânt!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
PNL
PNL
Analistul politic Bogdan Chirieac a explicat de ce în echipele de campanie ale candidaţilor PNL din Capitală se numără şi persoane cunoscute ca "interlopi". 

Declaraţia vine în contextul în care candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, este susţinut de un anume Valentin Rădulescu, cunoscut mai bine drept Vali Capone. Acesta ar avea legături importante de prietenie cu familia lui Fane Spoitoru. 

"Mă gândesc că PNL s-a decis ca la Bucureşti să scape de clanurile interlope integrându-le. De ce vă miraţi? Pentru că depesedizarea ţării, cerută de însuşi preşedintele Iohannis, se face prin aborbţie. Nu asta au făcut la primari? Sunteţi ciumă roşie, vă absorbim şi  nu mai sunteţi. Există şi experienţă politică în acest sens (n.r cu PDL).

Se răsuceşte Brătianu în mormânt şi probabil face crize Crin Antonescu la Bruxelles, dar problema clanurilor interlope se rezolvă prin absorbţie. Îi bagi în partid şi, în loc să dea în cap pe stradă, mai iau o tarabă în piaţă. Ce e rău în asta?", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel