PLUS infirmă speculaţiile privind încetarea alianţei cu USR
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
USR - PLUS
USR - PLUS
PLUS infirmă speculaţiile privind solicitările referitoare la o încetare a alianţei politice cu USR şi subliniază importanţa unei Alianţe credibile, cu liste comune în toată ţara.

'Infirmăm ferm speculaţiile recent apărute în presă cu privire la solicitările PLUS de încetare a alianţei politice dintre PLUS şi USR. Mai mult, reprezentanţii conducerii PLUS au solicitat USR întărirea Alianţei şi o abordare comună în ceea ce priveşte colaborarea cu alte formaţiuni politice, inclusiv PNL. Credem în continuare că Alianţa este singura formă prin care acum putem combate hegemonia partidelor vechi - cu metehne învechite. Am cerut să avem o Alianţă credibilă, cu liste comune în toată ţara', se arată într-un comunicat PLUS.

De asemenea, liderul PLUS, Dacian Cioloş, a precizat că luni dimineaţă a avut loc o şedinţă a Alianţei 'pentru a grăbi prezentarea listelor comune de candidaţi competenţi şi integri în alegerile locale'.

'Speculaţiile apărute în presă cu privire la solicitările PLUS de încetare a Alianţei politice dintre PLUS şi USR sunt, cel mai probabil, o nouă încercare a politicienilor vechi de a sădi neîncredere în politica reformatoare în care cetăţenii deja şi-au pus încrederea în număr mare în ultimele două cicluri electorale. Pentru mine şi pentru colegii mei, Alianţa este singura formă de colaborare care poate conduce spre o organizaţie relevantă pe scena politică în opoziţie cu metodele folosite de PSD şi PNL', arată Cioloş într-o postare pe Facebook, potrivit Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel