Ploiești: Caz revoltător la o maternitate. Bebelușul a murit
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Caz incredibil într-o maternitate din Ploieşti. O gravidă a fost trimisă de la maternitatea din Ploieşti la o maternitate din Bucureşti cu un taxi. Maşina se pare că a fost chemată chiar de o asistentă. Femeia a născut pe drum, iar copilul a murit.

VEZI ȘI: George Ivașcu, declarația de război a unui actor devenit manager. Ce s-a întâmplat în urmă cu aproape un deceniu

O femeie în vârstă de 37 de ani, gravidă în şapte luni, a mers la dispensar în sat acuzând că nu se simte bine şi ceva este în neregulă cu sarcina. De acolo, a fost trimisă de urgenţă la maternitatea din Ploieşti unde a fost luată în primire de medici. După un consult, cadrele medicale au decis că este mai bine ca femeia să meargă în Bucureşti. Ce a urmat pare desprins dintr-un film prost. Pentru că nu i s-a dat o ambulanţă, o asistentă a chemat un taxi.

Potrivit România TV, pe drum femeia a născut şi copilul a murit.

Acum, o întreagă anchetă a fost demarată pentru a se afla de ce pacienta a fost transportată cu un taxi de la un spital la altul şi cine se face vinovat pentru această tragedie.

Gravida spune că medicii nu au consultat-o cum trebuie şi îi acuză de malpraxis, scrie România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel