Pliante false USR - PLUS. Goțiu, mesaj crunt pentru Orban
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mihai Goțiu
Mihai Goțiu
Mihai Goţiu, senator USR, a avut o reacţie dură după reacția liderului PNL, Ludovic Orban, privind "incidentul de la Cluj", în care doi liberali, unul dintre ei chiar şeful filialei Cluj-Napoca a TNL, au fost prinşi distribuind pliante "otrăvite" cu sigla USR - PLUS.

”SERIOS, D-LE ORBAN, SĂ FURI ȘI SĂ MINȚI CETĂȚENII E (DOAR) O "COPILĂRIE"? După ce doi lideri ai tineretului PNL au fost filmați, la Cluj, distribuind pliante cu minciuni și pe care sunt folosite, în mod abuziv, siglele USR și PLUS, am solicitat poziții oficiale din partea conducerii centrale și locale a partidului liberal. A venit doar un comunicat din partea TNL, în care o minciună abjectă (cum că USR și PLUS ar susține avortul obligatoriu!) e catalogată ca fiind o "afirmație contradictorie", iar despre acțiunea celor doi șefi locali liberali se spune că ar fi fost una "individuală".

Mai spre seară, într-o declarație pentru Europa FM, președintele PNL, Ludovic Orban, a etichetat toată povestea ca fiind o "copilărie". "Serios, chiar nu am de ce să comentez niște copilării sau niște lucruri profund marginale care nu au nici o legătură cu strategia partidului și acțiunea la nivel național", a declarat șeful PNL la Europa FM. 

Îi transmit d-lui Orban, că folosirea fără drept a siglelor USR și PLUS este un FURT! O HOȚIE! Iar ideea că USR și PLUS ar susține "obligativitatea avortului" este o minciună gogonată, nu o afirmație "controversată". Iar cei mințiți sunt cetățenii acestei țări, cei de la care PNL așteaptă votul! Asta reprezintă, pentru președintele PNL, să furi, să încalci regulile unei competiții electorale și să minți cetățenii? O "copilărie"?”, a zis Mihai Goțiu.

Românii nu pot fi mințiți non-stop

”Îi reamintesc d-lui Orban, că cei doi șefi ai tineretului liberal au fost surprinși și filmați după aproape DOUĂ SĂPTĂMÂNI în care am primit zeci de sesizări de la cetățeni că asemenea pliante au fost distribuite în Cluj-Napoca, în aproape toate cartierele orașului, dar și în alte localități din județul Cluj! Îmi e aproape imposibil să cred că o asemenea campanie, cu tot ce înseamnă ea (realizarea grafică, tipărirea și distribuirea a mii de pliante, în Cluj-Napoca și alte localități din județ) a fost realizată și finanțată doar de cele două persoane care au fost filmate și că a fost doar o acțiune "individuală".

VEZI ȘI: EXCLUSIV Strategia PNL pentru anihilarea USR. Câinele care își înghite coada

Îmi pare rău să constat că d-l Orban consideră că cetățenii români sunt proști și pot fi furați și mințiți non-stop. Sper că cele câteva ore rămase până la Înviere și zilele de Paști îi vor oferi un răgaz de gândire președintelui PNL pentru a înțelege că furtul și minciuna nu sunt creștinești și nici umane, în general. Și că iertarea se poate obține doar după recunoașterea greșelii.

Aștept, ca după aceste zile, conducerea PNL să aibă curajul să se lepede cu adevărat de hoție și minciună și să-i tragă la răspundere pe toți cei care au fost implicați și sunt responsabili de ceea ce s-a întâmplat la Cluj. Chiar și în condițiile în care unii dintre ei se află pe lista candidaților PNL pentru europarlamentare. Pace și înțelepciune!”, a fost mesajul transmis de Mihai Goțiu.

VEZI ȘI: Dosar politic. Ciutacu: Băi, popa glamour, nu vrei să te duci tu oleacă la brutărie nevinovat?


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel