Pleșoianu, proiect de lege dispărut de la vot. ''Îngrozitor de multe frustrări''
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu afirmă, în direct, la televizor, că a depus un proiect de lege ce vizează excluderea din magistratură a celor care au lucrat în baza celebrelelor protocoale. Totodată, Pleșoianu susține că în luna iulie a anului precedent a dispărut de la vot un proiect de lege.

Am depus recent un proiect de lege pe care chiar cred că nu ar fi trebuit să îl depun eu pentru că nu sunt în Comisia juridică, nu sunt jurist de profesie. Proiectul de lege vizează excluderea din magistratură a tuturor celor care au lucrat în baza protocoalelor, celebrele echipe mixte. Nu au aprobat procedura de urgență în Parlament pentru acest proiect de lege. E foarte interesant că în luna iulie a anului trecut, în sesiunea extraordinară, era pe ordinea de zi să se voteze acel proiect de lege privind transparentizarea finanțării ONG-urilor, dar a dispărut. Singurul proiect de lege care a dispărut de la vot, după care nu s-a mai întâmplat nimic.

Motivul pentru care a intrat în politică

Cu toată dragostea și dorința mea din clipa în care am intrat în politică și în PSD și am făcut-o pentru că am avut îngrozitor de multe frustrări în 2012 și nu numai atunci, când unii și-au bătut joc de mine și de votul meu, am încercat să fac tot ce a ținut de mine să nu se mai întâmple asta. Din păcate, constat că se joacă mima și o spun fără niciun fel de rezervă. Dacă se va juca în continuare mima, după 15 ani de falsă lupta împotriva corupției, vor fi încă 15 ani de falsă luptă împotriva abuzurilor, a declarat Liviu Pleșoianu, prezent în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV.

Vezi și: Pleșoianu, mesaj despre Kovesi pentru membrii Parlamentului European

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel