Pleșoianu, atac virulent la Guy Verhofstadt: Ce o să ne facem?
Data publicării:
Autor: Nicolae Ionescu
WhatsApp
Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu a reacționat după ce Guy Verhofstadt a declarat că România este la un pas de activarea articolului 7.

Liviu Pleșoianu a avut o reacție dură la adresa liderului ALDE european, după ce acesta a declarat că România este foarte aproape de activarea articolului 7. 

"Apendicele lui Soros, nulitatea isterică din fruntea ALDE european amenință România cu "articolul 7". Oare ce o să ne facem?

Repet ce-am scris acum câteva zile:

ALDE european amenință cu excluderea ALDE românesc? Domnule Tăriceanu, vă spun cu toată sinceritatea: eu l-aș trimite URGENT la plimbare pe penibilul ăsta care se crede o mare somitate europeană. Ca de obicei, nu zice nimeni direct, așa că o spun eu: Guy Verhofstadt nu e nimic altceva decât un apendice submediocru al lui George Soros, o nulitate arțăgoasă care va primi de aici înainte de la mine toate replicile necesare. E doar începutul, mai ales că îl încearcă o iritație legat de legea privind transparentizarea finanțării ONG-urilor... O să-și primeasca în scurt timp răspunsul! M-am săturat de toți precarii intelectual ridicați pe false socluri europene! Niște nulități agresive care trebuie reașezate în băncuțele lor..." , a scris Liviu Pleșoianu pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel