Pleșoianu, mesaj pentru absolut toți: Să spună ce au de spus
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu
Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a afirmat că-l susține pe Liviu Dragnea în funcția de președinte al PSD, dar o reconfirmare se face în mod diferit față de cum a fost făcut la Congresul PSD. 

”Îl susţin pe Liviu Dragnea, doar că, din punctul meu de vedere, o confirmare oficială nu se face aşa. (...) A fost ce am simţit, nu neapărat un gest de frondă. Dar asta nu înseamnă că nu-l susţin. Dacă este să îl susţin, vreau să-l susţin aşa cum se manifestă această susţinere în mod democratic”, a spus Liviu Pleşoianu, la Parlament, întrebat în legătură cu faptul că la Congres nu s-a ridicat în picioare pentru a-l susţine pe liderul PSD.

Nu este necesară reconfirmarea

Pleşoianu a adăugat că nu este necesar în momentul acesta ca Liviu Dragnea să fie confirmat prin vot în Congres.

”Nu spun că ar fi necesar. Din punctul meu de vedere, nu este necesar în momentul de faţă. Pe mine mă interesează mai puţin lucrurile acestea, mă interesează să facem ce am zis noi că facem în lupta cu noua securitate. Pentru mine important este un singur lucru, să ducem până la capăt acel război la nivel declarativ cu noua securitate”, a mai spus Pleşoianu.

”Să spună public ce au de spus” 

Potrivit deputatului PSD, toţi cei care sunt "depozitari de informaţii" ar trebui "să spună public tot ce au de spus".

"Eu cred că toţi cei sunt depozitari de informaţii într-un sens sau altul (...) ar trebui să spună public tot ce au de spus, indiferent de cine este vorba. Este un mesaj pentru absolut toţi, inclusiv pentru foşti lideri de partid, cum e domnul Victor Ponta", a adăugat Liviu Pleşoianu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a cerut sâmbătă delegaţilor participanţi la Congresul extraordinar al partidului o confirmare verbală pentru funcţia pe care o ocupă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel