Piteșteanul care l-a stropit cu iaurt pe primarul Mihai Chirica, transportat brutal de oamenii legii la Socola
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Chirica a fost stropit cu iaurt pe 24 februarie
Chirica a fost stropit cu iaurt pe 24 februarie
Inginerul piteștean Nicolae-Bogdan Suditu care l-a împroșcat cu iaurt pe primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, spune că a fost ținta unui asalt al forțelor de ordine.

Conform Ziarulargesul.ro, săptămâna trecută, poliţiştii l-au luat pe sus, cu mandat, şi l-au dus din nou la Socola pentru examinarea psihiatrică, după plângerea penală făcută de Chirica. Au făcut-o însă într-un mod extrem de violent, spune acessta. „M-au luat de la benzinărie, unde intrasem să-mi cumpăr gumă de mestecat. Nu s-au legitimat. Nu mi-au arătat niciun ordin de aducere. M-au dat cu capul de ciment!”.

„Am amortizat cu genunchiul şi cu podul palmei, altfel eram cu ţeasta spartă! Podul palmei drepte nu mi-l simt nici acum; nervii sunt morţi. Pe partea stângă ori mi-au rupt coasta, ori s-a rupt muşchiul – mă doare cumplit când mă răsucesc. Și m-au luat de la 700 de metri de la domiciliul menționat în mandatul de aducere la Socola! Mi-au pus cătuşele. Apoi m-au dus la secţia de poliţie din Bascov. I-am rugat să mă lase să dau un telefon. Au răspuns că asta e în America. M-au internat a doua oară la Socola! Joi mi-au dat drumul. Vor să înnebunesc. M-au scos deja că delirez persistent. Eu ştiu că aruncarea cu lichide în oficialităţi este contravenţie, nu infracţiune! Îmi este frica de mor, pentru că ei vor să mă interneze permanent – într-un spital psihiatric! Scrieţi ceva – vă rog – până când nu e prea târziu!”, a continuat Suditu.

VEZI ȘI: Primarul Chirica, stropit cu iaurt de Unirea Principatelor Române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel