Piedone, în inspecție prin Sectorul 5: Parcarea asta e trasată de Hansel și Gretel / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Captură Facebook Cristian Popescu Piedone
Sursă foto: Captură Facebook Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a inspectat o parcare care tocmai ce fusese trasată cu marcaje.

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, s-a arătat revoltat după ce a mers în inspecție prin Sectorul 5 și a găsit o parcare care era trasată într-un mod necorespunzător.

„Chiar nu mai zic nimic! Voi știți ce înseamnă să faci o parcare nouă? Ce ai făcut, mă? Iei periuța de dinți și speli, tăticule! Ce a făcut, mă, muncitorul ăsta al tău? S-a jucat?“, a întrebat primarul Sectorului 5.

Ulterior, Piedone i-a atras atenția directorului care s-a ocupat de amenajarea parcării, după care a sunat la Poliție pentru a ridica mașinile abandonate.

Cristian Popescu Piedone le-a dat indicații angajaților și privitor la modul în care își dorește să arăte Sectorul 5, menționând dorința ca fiecare proprietar să-și amenajeze fațada locuinței în așa fel încât să arate bine din punct de vedere estetic.

„D-ale noastre, oameni buni...

Iertați...

Avem o parcare trasată de Hansel și Gretel... 

Cine știe ce-a vrut/ce-au vrut băiețiiii să lase moștenire... Ei știu...

Mda... De la... pistol...

l-am făcut cadou directorului Titică! Ca după atâta Hansel și Gretel și vrăjitoare și spani... merita un dar și Mr. Titică!

Dar... Hansel și Gretel au adus un plus de locuri de parcare în comunitatea noastră! 120! Mult, puțin... dumneavoastră știți!

Noi... acum doar atât am putut!

Apropos: A zis mister primar general că stăm mai rău în 5, aici, ca pe pământul administrat de PMB-ul său...

Da... Invidia, mister!

Vorba colegului... NOI și dacă lăsăm pământul sălbatic, tot e mai frumos ca-n administrația VOASTRĂ!

Doar că NOI, Împărate luminate, facem IMPOSIBILUL... POSIBIL, fix atunci când VOI vă faceți că munciți  Și... de doi ani tot simulați munca!

Dar... îmi trageți la poarta zi de zi și oră de oră! VISAȚI SĂ AVEȚI OMUL VOȘTRU ÎN LOCUL MEU! ȘTIU, împărate!  Asta vă ocupă tot timpul plătit de cetățeni!

Stai calm, împărate, NU ÎȚI VÂNEZ PRIMĂRIA AIA MARE! Eu... rămân AICI, cu oamenii adevărați! Știi... cei pe care i-ați făcut proști după alegeri!

Trebuia să ți-o spun, împărate! Să nu crezi că am uitat! Nici eu n-am uitat, nici oamenii curați pe care VOI, șleahta parveniților, i-ați numit, vă citez “proști”!

Apropos, împărate: Dacă și de mâine încolo Dumnezeu va dori să fiu primar... voi continua să fac imposibilul... posibil pentru comunitatea care m-a ales primar!

Tu? De mâine încolo? Tot la serviciu?

Dacă ai văzut clipul, împărate luminate, vezi că la final mi se cere autorizație pentru un palat!

Și... o s-o dau, dacă apuc, mă împărate!

Știi de ce?

Pentru că pământul ăsta este pentru muritori, nu pentru coroane, nu pentru Împărați!“, a scris Piedone la clipul atașat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel