Piedone a cooptat-o pe Oana Zăvoranu în echipa sa de la Sectorul 5
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Oana Zăvoranu și Piedone
Oana Zăvoranu și Piedone
Cristian Popescu Piedone a cooptat-o pe Oana Zăvoranu în echipa sa de la Sectorul 5.

Oana Zăvoranu va fi director de Comunicare al Primăriei Sectorului 5. Vedeta a postat și fotografii cu edilul, pe Facebook, în descrierea cărora a scris: ”În vizită la viitorul meu ȘEF”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu)

 

 

Oana Zăvoranu a urmat Colegiul Național I. L. Caragiale și a absolvit dreptul la Universitatea Titu Maiorescu din București. La sugestia unor prieteni, s-a prezentat la un casting ce avea drept scop găsirea unei prezentatoare pentru emisiunea Vară pentru 2, difuzată de postul de televiziune TVR 2. A câștigat competiția, începându-și cariera în anul 2000.

Artista a primit în anul 2002 primul său rol într-un serial de televiziune, sitcom-ul La bloc. Doi ani mai târziu, în 2004, Zăvoranu a apărut în filmul italian Modigliani, unde a interpretat rolul Eugeniei Modigliani. Pelicula a înregistrat un mare succes în țara sa de origine, având încasări de peste 1.000.000 de dolari americani doar în Italia. Odată cu semnarea unui contract cu trustul Media Pro, Oana Zăvoranu a fost distribuită în telenovelele Numai Iubirea și Păcatele Evei. În 2005, artista a devenit prezentatoarea emisiunii Corazon Latino, difuzată de postul Acasă TV.

În 2007, Zăvoranu a fost moderatoarea emisiunii Preludiul, difuzată de Romantica. La 28 iunie 2007, artista și-a lansat albumul de debut, intitulat Mai bună ca niciodată, alături de discurile single „Pusă pe Fapte” și „Cariño”. În 2009 artista a realizat emisiunea Pact cu diavolița, difuzată de postul Kanal D.

 

 

 

 

VEZI ȘI: Piedone a scos directorii din birouri. Ceti: Aceasta este gândirea: pe teren, nu 'strategii de dezvoltare' pe hârtie

Claudiu Octavian Ceti, președinte C.A. al companiilor municipale Sector 5, a vorbit despre cum primarul Cristian Popescu Piedone a schimbat modul în care directorii din instituţie îşi desfăşurau activitatea.

Într-un interviu acordat DC News, Claudiu Octavian Ceti a explicat că primarul Piedone a dispus ca toţi directorii din primărie să iasă din birouri şi să meargă pe teren pentru a vedea problemele reale ale Sectorului 5 şi nu doar să stea în spatele unor uşi închise şi să dezbată "strategii de dezvoltare" pe hârtie.

"Primarul Sectorului 5 ne-a trasat nouă, celor care facem parte din echipa dumnealui, o singură sarcină: cetăţeanul primează! Probabil că aţi observat: şedinţe operative dimineaţa, ieşiri în teren. Cred că cetăţenii au început să-i vadă pe toţi directorii ieşind din casă, să îi vadă umblând pe stradă, să îi vadă în acţiune, nu stând în birouri şi – eu ştiu – discutând despre aşa spuse strategii de dezvoltare pe hârtie. Discutăm de practică aici, iar abordarea, la fel cum se practică şi în companii, este aceeaşi şi este unitară atât în primărie cât şi în companiile Sectorului 5", a declarat Claudiu Octavian Ceti la mijlocul lunii august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel