Petrescu (PDL): Prezervativele, numai tinerilor, pentru restul, vitamine
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
pliant
pliant

Candidatul ARD într-un colegiu din sectorul 3 al Capitalei, Cristian Petrescu, a declarat înr-o dezbatere electorală că pliantele cu prezervativele  vor fi distribuite doar tinerilor, pentru restul electoratului fiind pregătite vitamine, batiste şi lipici.

"Vrei să te eliberezi de stresul provocat de USL?", este întrebarea tipărită pe un pliant ce are ataşat un prezervativ. "Protejează-te şi ARDe-i în cabină!", vine şi îndemnul electoral care însoţeşte micul cadou de campanie.

 "Să-i ardă cu ştampila la vot. Prezervativul e folosit la cu totul altceva", a explicat candidatul democrat-liberal. Conform acestuia, pliantele cu prezervativ vor fi distribuite doar tinerilor, fapt pe care pedelistul îl consideră firesc..

 "Materialul se distribuie numai tinerilor. Până şi Obama a avut prezervative. Românul mai ştie încă de glumă şi un pic de umor nu strică iar pe spate sunt informaţiile bine detaliate. Nu cred că e un lucru rău, în nici un caz nu e ilegal. Costă sub 10 lei şi e inscripţionat", a adăugat Petrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel