Data publicării:
Pesto din frunze de ridichi pentru paste, carne și pește. Cea mai ușoară rețetă
Poți mânca frunze de ridichi? Cu siguranță! Folosește frunzele de ridichi pentru a face acest sos pesto delicios.
Pesto din frunze de ridichi de potrivește perfect cu paste, pizza, pui, pește și cartofi sau cu orice alt fel de mâncare pe care o consumi cu sosul pesto de busuioc.
Sosul pesto din frunze de ridichi seamănă cu pesto de busuioc, deoarece vei folosi aceleași ingrediente: parmezan proaspăt ras, usturoi, ulei de măsline și nuci de pin.
Ingrediente:
frunze de ridichi - 500 grame,
usturoi - 4 căței,
suc de lămâie - 2 linguri,
nuci de pin - jumătate de pahar,
parmezan ras - 45 grame,
ulei de măsline extra virgin - 1/3 pahar,
sare și piper negru după gust.
Modul de preparare
Se spală și se usucă bine frunzele de ridichi. Usturoiul se curăță și toacă. Nucile de pin se toacă. Poți folosi migdale, nuci de macadamia sau fistic în locul nucilor de pin.
Salată din varză roșie, plină de nutrienți. O rețetă, din bucătăria asiatică
Pune frunzele de ridichi, usturoiul, nucile, parmezanul ras, zeama de lămâie și uleiul de măsline in vasul unui robot de bucătărie sau al blenderului. Mixează bine până obții o pastă omogenă.
Adaugă puțin ulei de măsline pentru a obține o consistență groasă a sosului. Se asezonează după gust cu sare și piper negru. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News