Data actualizării:
Data publicării:

Peşte copt în pâine, rețeta. Nu ai gustat niciodată ceva mai bun!

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Peşte copt în pâine, rețeta. Nu ai gustat niciodată ceva mai bun! Peștele copt în pâine este un preparat inedit. Unde mai pui că în această rețetă se strecoare și puțin bacon și puțină mentă. Rezultatul este absolut delicios! 

Ingrediente

- chifle sau aluat de pâine

- 200 g sardine în ulei

- 50 g unt

- 50 g ceapă

- 50 g bacon

- 1/2 lămâie

- 1/2 legătură de mentă

- 20 g sare

- 2 g piper

Vezi și: Cum îți faci singur înghețată McFlurry, acasă. Ai nevoie de 3 ingrediente

Cum se prepară

Peşte copt în pâine, rețeta. Untul se pune într-un vas şi se ţine la cald până ajunge la temperatura came­rei, apoi se amestecă bine cu frunze de mentă tocate, zeamă de lămâie, sare şi pi­per, potrivit restaurantedelux.ro. Chiflele se taie înjumă­tăţi, iar partea de jos se un­ge cu untul preparat ante­rior.

Peşte copt în pâine, rețeta. Pe deasupra se pun rondele subţiri de ceapă. Peste ceapă se pun peş­tii din conservă scurşi bine de ulei, apoi se învelesc cu cealaltă jumătate de chiflă. Chiflele umplute se aşază pe o tavă tapetată cu folie de aluminiu, se înve­lesc cu felii subţiri de ba­con, apoi se introduc în cup­torul încins la 150°C şi se coc circa 10 minute. 

Vezi și: Cum îți faci singur delicioasele McNuggets, acasă. Rețeta savuroasă explicată pas cu pas

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel