Peste 500 de bucureșteni au alergat pentru o cauză nobilă la Crosul Societăţii Civile
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
start adulti_ Crosul Soc Civile_11 sept 2011
start adulti_ Crosul Soc Civile_11 sept 2011

Asociaţia Bucharest Running Club a dat startul la 9.30 pe 11 septembrie, în Parcul Herăstrău, Crosului Societăţii Civile. Începând din Piața Charles de Gaulle și cu linia de sosire la Restaurantul Bonton Palace.

Au alergat peste 500 de persoane, copii, alergători amatori și veterani. La fel ca în fiecare an, au fost prezenți ziariști, și chiar sportivi de performanță: Doina Melinte – multiplă campioană olimpică la atletism, Doina Ignat, multiplă campioană la canotaj, Andreea Răducan – campioană olimpică la gimnastică, Veronica Gogeanu-multiplă campioană la canotaj, Viorica Susanu – campioană olimpică la canotaj, Monica Roşu-campioană olimpică la gimnastică şi Camelia Lupașcu – vicecampioană mondială la canotaj, ambasadori , alături de multe alte personalități. Din partea sponsorilor, au fost prezenţi Elena Băidan, Department Manager, Public Relations Support, Raiffeisen Bank alături de Mihnea Anastasiu, Media Relations Officer, PwC România.

Participanţii au alergat pe o distanţă de cinci kilometri – adulții și doi kilometri - copiii, participarea a fost liberă iar premiile au fost acordate primilor trei bărbați și femei/ băieți și fete de la fiecare categorie: până în 15 ani; 16-45 și peste 45 de ani. Au fost acordate 18 premii din partea a doi sponsori: Raiffeisen Bank și Isostar.

Câștigătorul cursei adulților a fost Ion Bocancea, urmat de Florin Szonyu pe locul doi și Florin Munteanu pe locul trei. La femei, câștigătoarea a fost Alexandra Varga, urmată de Aida Zodie pe locul doi si Monica Popa pe locul trei. La cursa veteranilor au ieșit în frunte doi alergători bine cunoscuți în crosurile și competițiile locale, Vlad Victor la bărbați și Ioana Nica la femei, urmați de Csutak Tamaș – loc doi și Marian Chiriac – loc trei, respectiv, Ioana Bălteanu – loc doi și Sabine Lambert – loc trei. La copii, câștigătorii au avut vârste cuprinse între 12 și 14 ani, cu Mădălin-Andrei Roșu pe primul loc la băieți și Adina Constantin la fete. Locurile doi și trei au fost ocupate de Olteanu George. Andreea Paraschiveanu, respectiv, Alin Guzu și Maria Dima.

Sumele de bani colectate vor fi donate către două organizații: Hospice Casa Speranței și Viitor Plus Asociația pentru Dezvoltare Durabilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel