PERSEIDE 2017, 12-13 august. SUPERSTIȚII stele căzătoare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
PERSEIDE 2017 12-13 august. SUPERSTIȚII stele căzătoare. Mai este puțin timp până la cel mai așteptat fenomen astronomic al anului - PERSEIDE 2017. Perseidele reprezintă o minunată ploaie de meteori asociată cu cometa Swift-Tuttle. Originea numelui acestei "ploi" este datorită punctului de unde par să apară, numit radiant, aflat în constelația Perseu. 

PERSEIDE 2017 12-13 august. SUPERSTIȚII stele căzătoare. Acest fenomen interesant - Perseide -  nu este chiar o ploaie de stele, așa cum este cunoscută în limbajul obișnuit. De ce? Pentru că maximum de meteori care pot fi observați este de 100 pe oră în zonele de munte, respectiv de 20-30 în orașele mari.

PERSEIDE 2017 12-13 august. SUPERSTIȚII stele căzătoare. În tradiția populară, se spune că Perseidele îndeplinesc dorințe. Astrologii antici vorbeau despre puterea lor nemărginită. Pentru ei, Perseidele reprezentau un dar din partea zeilor, o perioadă benefică prin care muritorii de rând primeau iluminare.

VEZI ȘI: PERSEIDE 2017 VIDEO 12 - 13 august. LIVE PERSEIDE

PERSEIDE 2017 12-13 august. SUPERSTIȚII stele căzătoare. Perseidele ne pot afecta într-un mod neașteptat, ne ajută să vedem viața dintr-o altă perspectivă. Potrivit tradiției, dacă am avut parte de o perioadă dificilă, lumina stelelor căzătoare ne va arăta cum putem să depășim aceste probleme. Vom reuși să trecem mai ușor peste dificultăți și să găsim calea cea dreaptă.

PERSEIDE 2017 12-13 august. SUPERSTIȚII stele căzătoare. Astrologii erau de părere că Perseidele vor aduce schimbări benefice pentru toată lumea. Anumite lucruri și întâmplări ne vor inspira să facem cele mai bune alegeri. De aceea este bine să vă puneți o dorință pentru fiecare stea căzătoare pe care o vedeți. Deși, în realitate, sunt mici fragmente de comete și asteroizi, la nivel spiritual, stelele căzătoare, Perseidele, pot avea un impact foarte bun.

[citeste si]

PERSEIDE 2017 12-13 august. SUPERSTIȚII stele căzătoare. Așa că, pregătiți-vă de Perseide! Cea mai bună perioadă de observare este după miezul nopții până dimineața. Deși Luna va fi la câteva zile după faza de Lună Plină, răsărind la ora 23:00, lumina ei stricând practic observațiile, tot veți putea vedea zeci de stele căzătoare pe oră. Dacă aveți norocul să fiți la munte, este și mai bine! De acolo veți vedea cea mai frumoasă ploaie de meteori!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel