Pernele vor fi parfumate instantaneu cu acest remediu simplu
Autor: Nicoleta Baciu | Publicat pe: 16 ian 2023, 16:57
WhatsApp
Pernele vor fi parfumate instantaneu, cu acest remediu simplu. Sursa foto: freepik.com
Pernele vor fi parfumate instantaneu, cu acest remediu simplu. Sursa foto: freepik.com
După o zi încărcată, tot ce ne dorim cel mai mult este să ajungem acasă, unde este curat și unde miroase frumos. Dar, uneori, mirosul din casă nu oferă această senzație plăcută.

O soluție eficientă pentru parfumarea hainelor, a cearșafurilor, a prosoapelor, a fețelor de masă, a draperiilor, a covoarelor și a canapelelor este un singur spray, pe care îl putem face acasă.

Este o soluție rapidă și eficientă de a parfuma casă, folosind doar balsam, alcool și apă. Pernele și lenjeria vor fi parfumate în câteva minute.

 

Ingredientele de care avem nevoie:

o sticlă cu pulverizator,

o pâlnie,

1/2 pahar de balsam concentrat,

1/2 pahar de alcool,

1 pahar de apă.

Umplem sticla cu apă, apoi adăugăm balsamul de rufe și alcoolul etilic pur. Se amestecă bine. Soluția parfumată este gata.

Cu acest spray putem parfuma draperiile, canapelele și covoarele. Pulverizăm soluția direct în aer pentru a parfuma camera. Putem folosi acest spray cu un miros plăcut și în automobil. De asemenea, putem utiliza spray-ul și pentru a șterge praful pe pe mobilă, care va rămâne curată și parfumată.

De ce trebuie să pui un ananas pe aragaz? Trucul inteligent care schimbă totul

Nu în ultimul rând, putem pulveriza soluția direct pe hainele agățate: fie în cuier, fie puse la uscat. Adesea hainele care atârnă în baie sau în alte încăperi închise ale casei nu sunt complet uscate și prind un miros urât.  

Putem pulveriza soluția în dulapul cu haine. Dacă în dulap miroase a umezeală sau mucegai, cu această soluție nu vom mai avea niciodată acest miros neplăcut pe haine. Mirosul urât va rămâne o  amintire.

De ce gospodinele pun săpun în dulapul cu haine. Rezultatul depășește toate așteptările

Pernele și lenjerie de pat vor fi parfumate imediat, această soluție fiind excelentă pentru împrospătarea patului și a canapelelor. Somnul pe o pernă parfumată va fi mai plăcut. Nu în ultimul rând, putem pulveriza soluția parfumată pe prosoape și pe halatul de baie.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?