Data actualizării:
Data publicării:

Perioadă între două eclipse, schimbări uriașe pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Nimic nu va mai fi la fel

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Daniela Simulescu a revenit cu noi previziuni pentru zodii. Astrologul reamintește că ne aflăm în perioada dintre două eclipse

După eclipsa de pe 25 octombrie, urmează cea de pe 8 noiembrie. „Zilele dintre două evenimente atât de importante sunt responsabile de obicei de unele evenimente marcante, de această dată pentru cei care au marcaj în astrogramele natale de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Cum aceste semne sunt fixe, ne putem confrunta cu tensiuni, dar și cu schimbări surprinzătoare”, a spus Daniela Simulescu.

Ca de obicei, horoscop zilnic va fi difuzat la DCNews și DCNewsTV începând cu ora 9.00:

Youtube video image

 

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

 

Berbec

Chestiuni financiare te preocupă, dar parcă nici nu prea ai multă libertate de mișcare. Te simți legat de mâini și de picioare. 

Taur

Ți se pare că totul este apăsător. Știi că urmează să se întâmple ceva, dar parcă timpul nu vrea să fie deloc de partea ta.

Gemeni

Te conectezi ușor la schimbările de la serviciu, mai ales la cerințele colegilor. De asemenea, te ocupi în mod eficient de treburile gospodărești. 

Rac

În orice situație, astrele îți recomandă să te pui pe primul loc. Să iei deciziile plecând de la întrebarea “Mie ce îmi iese de aici?”.

Leu

Când crezi că te liniștești, când se mai întâmplă ceva. Nu ai timp deloc să te plictisești. Dar reușești să te adaptezi rapid. 

Fecioară

Trebuie să pui mai multe întrebări ca de obicei, atât ție, cât și celorlalți. Nu te lăsa convins de primul răspuns primit. 

Balanță

Cu cât ești mai obsedat de situația financiară, cu atât nu vei rezolva nimic. Deci ai face bine să fii mai relaxat din acest punct de vedere. 

Scorpion

S-ar putea să te devotezi prea mult unor proiecte superficiale. Și să te trezești că nu mai ai timp și energie pentru cele importante. 

Săgetător

Unele apăsări nu te lasă deloc să dormi. Încearcă să ai o perspectivă rațională asupra problemelor. Ai mai trecut și de altele. 

Capricorn

Tu ai unele așteptări, îți dorești anumite reușite în proiectele de la serviciu. Dar haosul provocat de unii colegi nu te ajută. 

Vărsător

Primești aprecieri la locul de muncă. Culmea pentru unele reușite nesemnificative din punctul tău de vedere. 

Pești

Jupiter te ajută să te conectezi la mediul înconjurător. Chiar vei avea preocupări legate de natură, animale și neajutorați. 

 

 

Marte retrograd în Gemeni până în 2023! Relațiile se schimbă. La ce să fim atenți în perioada următoare

 

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în Gemeni.

„Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel