Pericol la Vama Nădlac. Fifor, mulţumiri pentru Vela după răspunsul la sesizare
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Mihai Fifor
Mihai Fifor
Mihai Fifor anunţă că s-au luat măsuri cu privire la sesizarea făcută de el, în care spunea că multe persoane traversează pietonal Vama Nădlac, cu risc major de răspândire a coronavirusului.

"Semnalele mele de alarma trase cateva zile la rand si discutiile cu ministrul Marcel Vela au dus la rezolvarea uneia dintre cele mai serioase probleme pe care le aveam la Nadlac - traversarea pietonala a frontierei si riscul major de raspandire a coronavirusului.

Asa cum rezulta din adresa de mai jos, au fost dispuse masuri pentru preluarea cetatenilor care intra pietonal in tara cu mijloace de transport si deplasarea acestora la destinatia declarata la frontiera", a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Mulţumiri ministrului Marcel Vela

"Vreau sa multumesc in numele cetatenilor Nadlacului tuturor celor care ne-au fost alaturi zilele acestea in demersul nostru, cu precadere institutiilor media. A fost un efort admirabil! Asa cum vreau sa ii multumesc ministrului Vela pentru promptitudinea de care a dat dovada in solutionarea acestei chestiuni extrem de importanta", transmite Mihai Fifor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel