Pericol într-o benzinărie din Satu Mare. Un TIR a dărâmat o pompă
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie de la Piccinng, Pexels
Fotografie de la Piccinng, Pexels
Un TIR, care transporta adezivi şi vopsele, a dărâmat, sâmbătă, o pompă dintr-o staţie de carburanţi din municipiul Satu Mare, toate persoanele fiind evacuate, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Someş".

"Un TIR (transporta adezivi şi vopsele) a intrat în benzinăria Mol de pe str. A.Vlaicu şi a dărâmat o pompă. Persoanele din staţia de carburanţi au fost evacuate! Din primele informaţii nu se simte miros de gaz/benzină/motorină. Se deplasează 2 ASAS din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare", precizează ISU "Someş" Satu Mare.

Urmează ca autorităţile să stabilească exact ce s-a întâmplat la faţa locului, scrie Agerpres.

"Bine că nu s-a dat jos toată staţia"

Pompierii din Satu Mare au stabilit că nu există scurgeri de combustibil din pompa agăţată de TIR la o benzinărie din oraş, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Someş".

"TIR-ul a fost îndepărtat, nu sunt scurgeri de combustibil. La sosirea echipajelor de pompieri, acestea au constatat ca autocamionul implicat în incident agăţase protecţia unei pompe de alimentare", a transmis ISU.

La faţa locului s-a deplasat prefectul Radu Roca, el afirmând că nu există niciun pericol.

"Bine că nu s-a dat jos toată staţia, că dacă dai jos toată staţia ţâşneşte carburantul, iar în contact cu aerul putea să fie o altă problemă, nu numai pentru staţie, ci şi pentru populaţia din zonă", a spus prefectul judeţului Satu Mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel