Percheziții la biroul preşedintelui CJ Argeş
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
mascati
mascati

Procurorii DNA Piteşti au descins, miercuri dimineaţa, la sediul Consiliului Judeţean Argeş. Lucrătorii anticorupţie au început percheziţiile la ora 07:30 , iar la acţiune a luat parte avocatul preşedintelui CJ, Constantin Nicolescu.

Din informaţiile furnizate de avocatul Ion Rotaru, se pare că percheziţia are legătură cu nişte fonduri pe care Consiliul Judeţean le-ar fi alocat Episcopiei Argeşului şi Muscelului. Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, este cercetat de către procurorii DNA Piteşti într-un dosar în care instituţia pe care o conduce a sponsorizat Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului cu suma de aproximativ 125.000 de lei, informează realitatea.net

"Este vorba de un dosar din anul 2009, din câte cunosc eu. În acest dosar s-au mai ridicat documente şi s-au mai dat declaraţii. Acum s-a dispus o nouă percheziţie. Eu nu găsesc justificare, atâta timp cât Consiliul Judeţean a răspuns, în sensul că le-a pus la dispoziţie actele solicitate. În acest moment, nu cred ca se pot găsi alte documente. Este vorba de alocarea unor fonduri către Episcopie şi nu aş putea spune o sumă în acest moment", a declarat avocatul preşedintelui CJ Argeş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel