Percheziții la RAAPPS. Vizat, Georgian Surdu, șeful instituției
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
DNA informează că procurorii instituției efectuează patru percheziții într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție comise în perioada 2013 – 2014.

"În cursul zilei de 29 aprilie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 4 locații situate în municipiul București și județul Prahova, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Potrivit unor surse judiciare, perchezițiile l-ar  viza pe șeful RAAPPS, Georgian Gabriel Surdu, care ar fi condus firma Construct Co SRL printr-un intermediar. Şeful RA-APPS urmează să fie dus la sediul DNA, pentru a fi audiat, împreună cu alte persoane vizate în dosar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel