CSM a decis: Ancuța Popoviciu rămâne în funcție și va judeca dosarul lui Vlad Pascu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Captură România TV
Foto: Captură România TV
Judecătoarea Ancuța Popoviciu rămâne în funcție, a decis Consiliul Superior al Magistraturii.

Ancuța Popoviciu, judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis doi studenți anul trecut, rămâne în funcție, a decis Consiliul Superior al Magistraturii, citat de Antena 3 CNN.

Propunerea de suspendare din funcție a judecătoarei Ancuța Popoviciu a venit din partea Inspecției Judiciare, iar Secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii a discutat astăzi cazul și a decis respingerea solicitării.

„Respinge propunerea formulată de Inspecția Judiciară privind suspendarea din funcție a doamnei Popoviciu Ioana Ancuţa – judecător în cadrul Judecătoriei Mangalia, ca neîntemeiată. Fără cale de atac”, se arată în hotărârea CSM.

Judecătoarea a sfidat astăzi presa, după ce s-a prezentat în fața reporterilor ca și cum ar vrea să facă declarații, însă a tăcut mâlc mai bine de un minut. Ulterior, Ancuța Popoviciu s-a retras din fața camerelor de filmat.

De asemenea, Ancuța Popoviciu a șocat familiile celor două victime ale lui Vlad Pascu, atunci când, în sala de judecată, a întrebat unde este Sebi (n.r. Sebastian Olariu), unul dintre tinerii uciși de șoferul drogat în luna august a anului trecut.

CITEȘTE ȘI        -        Tatăl lui Sebi, după gestul judecătoarei din dosarul Vlad Pascu: Exact această reacţie o are şi în sală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel