Data publicării:
Pentru o mâncare de cinci stele ai nevoie de cel mai ieftin hering și un măr. Iată rețeta
Mâncarea preparată după această rețetă este perfect echilibrată. Nu necesită mult timp să o gătiți.
Și, deși veți folosi doar ingrediente simple, acest fel de mâncare va fi exact ca la restaurant.
Veți avea nevoie de:
2 pești hering marinați,
1 ceapă,
2-3 castraveți murați de mărime medie,
1 măr verde.
Pentru sos:
300 de grame de smântână (15-20%),
câte o linguriță de hrean, muștar și sos de soia,
o jumătate de lingură de zahăr,
piper negru și mărar - după gust.
Rețeta pas cu pas
Curățați peștele heringul, deoarece aveți nevoie de file. Tăiați ceapa. Scoateți cotorul mărului și tăiați-l în bucăți mici. Tocați mărunt castraveții murați. Tăiați fileul de hering în bucăți. Toate ingredientele se pun întru-un bol pentru salată.
Tort cu banane: delicios, proaspăt și fără făină
Luați un vas și amestecați ingredientele pentru sos. Important: nu folosiți prea multă sare, deoarece heringul este deja sărat. Amestecați bine toate ingredientele. Sosul se adaugă în bolul cu pește. Amestecați bine și lăsați salata în frigider pentru o oră, timp în care va fi dezvălui gustul fiecărui produs. Salata se poate servi ca aperitiv, cu cartofi copți sau pur și simplu cu pâine. Poftă bună!
BONUS. Plăcintă cu mere: este uimitoare, simplă și foarte rapidă. Rețeta celor trei pahare
Vrei să prepari o plăcintă gustoasă cu mere de casă în doar câteva minute? Ei bine, iată rețeta perfectă pentru tine!
Rețeta acestei plăcinte cu mere este atât de simpla încât nu trebuie să cântărești ingredientele pe care le vei folosi. De fapt, pentru a pregăti acest desert, trebuie doar să folosești pahare de 200 de grame.
Rulouri de vinete cu o umplutură savuroasă. O porție are doar 50 de calorii
Pe scurt, acest desert poate fi preparat și de cei care nu sunt un cofetari cu experiență. Dimpotrivă, plăcinta poate fi făcută cu ochii închiși. Gustoasă și foarte moale, această plăcintă cu mere va cuceri pe oricine.
Ingredientele de care ai nevoie sunt următoarele:
1 pahar de griș,
30 grame de unt,
1 pahar de zahăr,
5 mere,
1,5 linguriță de praf de copt,
1 pahar de faină,
1 pahar de lapte,
zahăr pudră pentru decor.
Metoda de preparare
Mai întâi, adaugă într-un bol un pahar plin de făină, unul de griș și unul de zahăr. La final adaugă praful de copt și amestecă cu un tel. Apoi toarnă amestecul nostru în 4 pahare diferite, împărțindu-l evident în părți egale.
Tort din morcovi, un desert spectaculos pentru o cină cu prietenii
Odată ce ai terminat această operațiune, ia un vas și dă prin răzătoare merele cu tot cu coajă. Împarte rezultatul în 3 părți egale.
În acest moment, ia o tavă de copt cu balamale cu diametrul de 20 de centimetri și introdu mai întâi un pahar din amestecul pregătit anterior, nivelându-l cu o lingură. Deasupra, pune o parte din merele rase și întinde-le pe toată suprafața. Continuă să alternezi straturile până închizi totul cu un ultim pahar din amestecul de pulberi.
Prăjitură moale cu nucă de cocos, fără făină și fără unt. Va deveni desertul preferat al familiei
La final, ia o scobitoare de frigărui și fă câteva găuri pe toată suprafața prăjiturii. Mai rămâne doar să iei un pahar de lapte, încălzit în prealabil, și să adaugi untul. Amestecă cu o lingură cele 2 ingrediente.
Apoi toarnă conținutul în tavă. Coace plăcinta în cuptor, pentru 40 - 50 de minute, la o temperatură de 180 de grade. Când este gata, o puteți decora cu zahăr pudră. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News