Pe cine vrea USR PLUS premier în locul lui Orban. Guşă: Propunerea, înaintată lui Iohannis. A generat ENERVARE!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Consultantul politic Cozmin Guşă a spus ce propunere i-au făcut Dan Barna şi Dacian Cioloş lui Klaus Iohannis, pentru funcţia de premier după alegerile parlamentare. 

"E o informaţie pe care o am: deja Dan Barna şi cu Dacian Cioloş, pe canale informale, dar directe, i-au înaintat propunerea de viitor prim-ministru lui Klaus Iohannis în persoana lui Dacian Cioloş, lucru care a generat o enervare din partea lui Iohannis şi acum se negociază, pentru că de fapt USR-iştii au înaintat această propunere spunând: dumneavoastră veniţi cu Orban, noi venim cu Dacian Cioloş. Ne putem înţelege să nu fie Cioloş, dacă nu va fi nici Orban.

Şi atunci ştim bine că se deteriorează foarte multe mecanisme în planul exercitării viitoarei puteri de către preşedintele ţării, împreună cu preşedintele PNL.

Ei au avut această poziţie tocmai că pe aliniamentul influenţei lor pe axa Bucureşti – Paris, această condiţie este una pe care o impun ei tocmai pentru a negocia mai bine numele viitorului premier care, în viziune Parisului, nu trebuie să fie Ludovic Orban", a declarat, la DC News, Cozmin Guşă.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel