Pe cine vrea Mircea Badea premier. "România merită"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Plenul reunit al Parlamentului l-a votat maţi pe Mihai Răzvan Ungureanu în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe.

În acest context, Mircea Badea a spus că nu înțelege de ce unii oameni sunt uimiți de propunerea lui Klaus Iohannis pentru șefia SIE și speră că Emil Boc va ajunge premier. Realizatorul TV a explicat care este "sursa" dorinței sale.

"Unii s-au arătat deranjați că domnul Klaus Iohannis a avut aceeași propunere la SIE precum Traian Băsescu. Unii au fost chiar surprinși. Deranjat înțeleg să fii, dar nu înțeleg de ce unii sunt surprinși. Domnul Klaus Iohannis nu a făcut nimic pe sub mână. Nu l-a scos pe Mihai Răzvan Ungureanu din joben. Klaus Iohannis a fost consecvent cu sine. Când în campania electorală de anul trecut cerea votul românilor, liberalul îl avea alături pe MRU. Nu văd de unde vine surprinderea. Mihai Răzvan Ungureanu nu a apărut undeva dintr-un dulap. Nu a fost ținut ascuns. Băsiștii și-au luat țara înapoi. Acesta este primul pas. Probabil că guvernul Ponta va cădea în trei luni și vreau ca premier să fie Emil Boc; pentru a fi treaba completă. Ideal ar fi să fie premier Traian Băsescu, dar nu mă pot gândi doar la situații ideale. România merită Emil Boc prim-ministru", a spus Mircea Badea în emisiunea "În gura presei".

VEZI ȘI: Mircea Badea, video cu fiul său: Sper să dea meditații la fizică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel