Pe ce sume uriașe de bani au cântat Florin Salam, Horia Brenciu și Marcel Pavel la nunta fiului lui Nelson Mondialu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Află în articol ce tarife au perceput cei 3 artiști de renume la nunta de lux a lui Livian, fiul lui Nelson Mondialu!  

Citește și articolul - Fiul lui Nelson Mondialu a primit plicuri goale la nuntă. "Suntem cam pe minus. Asta să fie cea mai mare cheltuială" / VIDEO

Nelson Mondialu a oferit detalii despre nunta fiului său Livian, care s-a căsătorit recent cu Alexandra. Evenimentul s-a petrecut într-o locație de lux din Cluj-Napoca, la care au cântat renumiți artiști, precum Horia Brenciu, Marcel Pavel și Florin Salam. Nelson Mondialul a spus cât au costat prestațiile muzicale ale celor trei cântăreți de renume, dar și alte costuri privind organizarea nunții.

Horia Brenciu a costat 25.000 de euro, iar Florin Salam 15.000 de euro

”80.000 de euro a costat muzica. Horia Brenciu a costat 25.000 de euro. Selena și încă o doamnă, aia, cele mai tari de pe Maramureș. Nu există mai bune!  Au fost 12.000 de euro. Marcel Pavel, 10.000 de euro. A mai fost încă o formație Valencienii, 14.000 de euro. Florin Salam, 15.000 de euro. Deci, 76.000 de euro.  Și acum puneți așa, la Horia Brenciu au fost necesare 10 camere. La Florin Salam alte 4 camere. 14 camere la Grand Hotel Italia. Plătite. Plus meniu la hotel. Apoi, meniu la masă, la restaurant. Deci 80.000 de euro a fost numai muzica”, a spus Nelson Mondialu, citat de Fanatik.

Ce au conținut meniurile

Nelson Mondialul a vorbit și despre ce au conținut meniurile.  ”Meniurile au avut câte 3 feluri. Nu orice mâncare cum sunt la ăștia, piept de rață sau pulpă de rață cu piure de cartofi. Bă, domnule, la noi au fost tartar, biftec, din ăla. Tartar de ton… au fost de alea italienești. Au fost de 3 feluri. Pe alese! Băuturi! Au fost cele mai bune”, a zis Nelson.

Câți bani s-au adunat, cât s-a cheltuit pe organizare

La nuntă au fost 500 de persoane invitate. ”Au făcut bani, însă au costat mult toate. Vă spun eu, au făcut vreo 320.000 de euro. Dar, meniurile alea și sala au costat 120.000 de euro. Cu muzica 80.000 de euro, deci 200.000 de euro”, ne-a spus Nelson.

”Plicuri goale! Nicio scundă nu mi-a trecut prin cap…”

 

De asemenea, amintim faptul că Livian avut parte de o surpriză neplăcută: A primit 17 plicuri goale! ”Plicuri goale! Nicio scundă nu mi-a trecut prin cap… acum poate unii o să zică „Bă dar tu nu ai verificat?” Ce e drept, nu am simțit la atingere. Poate mi l-a dat mie, poate l-a băgat direct în cutie, dar nu am simțit la atingere. Și acum să fim serioși… când îmi dai tu plicul la final de nuntă, îl iau, mă uit să văd dacă ți-ai pus numele, nu îl pun la lumină să vadă dacă sunt bani sau îl palpez.

Nu știu, dar sunt vreo 17 plicuri din astea. Vă dați seama. 17 plicuri, 17 persoane sau familii, cupluri. Din astea vreo 13 sunt perechi. Extraordinar vreo 30 de meniuri plătite și eu am primit plicuri goale. Mie încă nu îmi vine să cred. Tot nu îmi vine să cred. Nu ai ce face. Eu sper totuși că lumea s-a simțit bine și asta să fie cea mai mare cheltuială. De bine, de rău… o iau invers, am plătit eu să se simtă lumea bine”, a spus Livian, într-un clip postat pe o rețea socială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel