PDL și-a desemnat candidatul pentru prezidențiale. Ce promisiuni face
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

PDL și-a desemnat luni candidatul pentru alegerile prezidențiale din 2014. Colegiul Director Național al partidului a validat propunerea înaintată de Comisia Națională pentru Statut, Etică și Litigii a formațiunii, privind desemnarea lui Cătălin Predoiu drept candidat la Președinția României, în urma scrutinului din PDL.

"Astăzi (luni—n.r.) Colegiul Director a validat propunerea Comisiei Naționale pentru Statut, Etică și Litigii de a fi de acord, pentru că au verificat toate procesele-verbale, cu votul celor 137 de mii de colegi care au votat pentru desemnarea candidatului nostru la funcția de președinte al României. Suntem primul partid care a procedat în acest fel. Iată că am avut în cursă doi colegi și le mulțumesc și aici ambilor, atât domnului Falcă, primarul Aradului, cât și domnului Cătălin Predoiu. A fost desemnat domnul Cătălin Predoiu și am convingerea că domnul Falcă va fi primul său sprijinitor în campania care va urma și care va fi mult mai grea decât campania din partid", a declarat președintele PDL Vasile Blaga, la finalul ședinței CDN, citat de Agerpres.

Ce a transmis prezidențiabilul PDL

Cătălin Predoiu a transmis că va continua proiectul început în funcția de ministru al Justiției, lansând și un atac la adresa liderilor USL, Crin Antonescu și Victor Ponta.

"Este un moment important pentru PDL. Este un moment foarte important și pentru mine, trebuie să recunosc acest lucru, dar situația în care USL a adus România face ridicolă orice formă de festivism. De aceea primul meu gând se îndreaptă către proiectul pe care l-am început la minister (Ministerul Justiției — n.r.) alături de PDL și doresc să-l continui: o Românie bazată pe stat de drept, o Românie bazată pe independența justiției, dar și o Românie prosperă. Am primit această responsabilitate din partea PDL cu recunoștință și cu încredere în viitor, cu încredere în forțele noastre. Vedem cum mai bine de 17 luni, domnii Ponta și Antonescu fac rău României, cum domnii Ponta și Antonescu lucrează pentru corupți, domnii Ponta și Antonescu vor să scoată România din Europa", a spus Cătălin Predoiu, proaspătul prezidențiabil al PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel