Paul Stănescu va demisiona
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Paul Stănescu
Paul Stănescu
Paul Stănescu spune că va renunţa la şefia PSD Olt după referendumul pentru judeţul Olt-Romanaţi

'Vreau să-mi dau demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Olt, să-l susţin pe Marius Oprescu, preşedinte, pentru că eu consider că Marius merită. Acest lucru am vrut să-l fac mai repede, am vrut să-l fac chiar până în sesiunea din vară, parlamentară, să fiu foarte sincer, dar am amânat puţin pentru că ţin neapărat, enorm, la un lucru: ţin ca judeţul nostru să se numească Olt-Romanaţi. Am zis că după referendumul pentru familie, când odată cu acest referendum la nivel naţional sper să fie şi referendumul nostru, nu sper, sunt convins că o să fie şi referendumul nostru la nivel judeţean, după aceea îmi voi da demisia şi vom face alegeri la organizaţia PSD Olt', a declarat Paul Stănescu.

De ce se retrage

El a susţinut că decizia de a se retrage de la conducerea PSD Olt este determinată de 'evoluţia foarte bună a organizaţiei' sub conducerea preşedintelui executiv Marius Oprescu. Stănescu a adăugat că trebuie schimbate generaţiile şi trebuie făcut loc tinerilor. 'Cred că evoluţia foarte bună a organizaţiei sub preşedinţia executivă a lui Marius Oprescu m-a determinat să fac acest lucru. Nu ştiu dacă mă voi concentra pe politica la nivel central dar eu consider că trebuie să schimbăm generaţiile şi am spus într-un cadru al partidului, pentru că de fiecare dată tinerilor trebuie să le faci loc. Nu trebuie să ţii de un anumit scaun până te dau alţii la o parte. Cred că e normal (...) să faci lucrul ăsta', a spus Paul Stănescu.

Întrebat dacă şi preşedintele partidului, Liviu Dragnea, ar trebui să se dea la o parte, Stănescu a menţionat că liderul PSD nu trebuie să facă asta şi are susţinerea întregului partid. 'Dragnea e foarte tânăr, ce legătură are Dragnea cu ceea fac eu? Dragnea nu e preşedintele PSD Teleorman, e Adrian Gâdea preşedinte. De ce să se dea la o parte? Ce-a făcut? De ce să-l dea alţii? Tot partidul, mai ales că în ultimul Comitet Executiv, de vineri, toţi preşedinţii de organizaţii şi-au arătat susţinerea pentru domnul preşedinte Dragnea', a mai spus Stănescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel