Paul McCartney îşi dezvăluie talentul de bunic şi de scriitor printr-o carte pentru copii intitulată 'Hey Grandude'
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Paul McCartney nu este doar o vedetă rock de faimă mondială, ci şi un bunic cu opt nepoţi iar relaţia cu ei l-a inspirat pentru ultimul său proiect, o carte pentru copii intitulată 'Hey Grandude', relatează joi EFE. 

Potrivit postului BBC, titlul cărţii fostului membru The Beatles face referire la porecla pe care i-au pus-o nepoţii săi, o combinaţie între Grandpa şi cântecul 'Hey Jude' pe care băieţii din Liverpool l-au lansat în 1968. Cartea reuneşte povestirile unui personaj numit Grandude, care porneşte în mai multe aventuri împreună cu nepoţii săi: 'Am imaginat-o ca un fel de călătorie excentrică', a spus McCartney. Grandude are o barbă căruntă, poartă papion, pălărie şi are la el mereu o busolă fermecată. În acest sens McCartney a subliniat: 'Ceea ce înseamnă că Grandude nu sunt eu'.

'El are puteri magice, eu nu', deşi are unele asemănări cu personajul său, deoarece amândoi cântă la chitară. Pentru realizarea cărţii 'Hey Grandude', McCartney a colaborat cu artista canadiană Kathryn Durst pentru ilustraţiile care îi ajută pe micii cititori să vizualizeze aventurile magice ale bunicului alături de nepoţii săi. Muzicianul a asigurat că dincolo de emisiunile TV şi de jocurile video, rămâne încă un gol de umplut, referindu-se la cărţile cu poveştile citite înainte de seară copiilor, ceea ce a recunoscut că face la rândul său cu nepoţii. La 77 de ani, McCartney este încă activ în lumea muzicii, fiind tatăl a cinci copii, patru din prima căsătorie cu Linda McCartney, şi o fiică de 15 ani din cea de-a două căsătorie cu Heather Mills. Cartea de poveşti 'Hey Grandude' este deja disponibilă în format tipărit şi în format CD audio în care însuşi autorul prezintă povestirile bunicului aventurier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel