Patronul unei firme de construcții, găsit spânzurat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Viorel Dumitrașc, patronul unei firme de construcții din Bârlad,  a fost găsit spânzurat de către un angajat, miercuri, în sediul firmei sale. Dumitrașc intrase de curând în vizorul DNA pentru contractele pe care le derulase cu Consiliul Județean Vaslui.

"Deocamdată, nu pot fi oferite prea multe informaţii, în condiţiile în care poliţiştii desfăşoară cercetări la faţa locului. Nu a fost găsit niciun înscris asupra sa prin care să îşi explice gestul", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Acţionar majoritar al societăţii Urban Proiect SRL Bârlad, una dintre cele mai cunoscute firme de construcţii din judeţul Vaslui, Viorel Dumitraşc a realizat în ultimii ani reabilitarea, cu fonduri europene, a teatrului şi muzeului din Bârlad, investiţie de 21 de milioane de lei. De asemenea, firma a reabilitat, cu trei milioane de euro, cinematograful şi baia comunală din Bârlad, cu bani împrumutaţi de către primărie.

Viorel Dumitraşc a intrat în atenţia Direcţiei Naţionale Anticorupţie în toamna acestui an, atunci când procurorii au descins şi la sediul Consiliului Judeţean Vaslui. Atunci, anchetatorii au ridicat mai multe documente şi de la firma Urban Proiect SRL Bârlad.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel