Paşti 2021. Emilian Imbri: Nu mersul la biserică e problema, ci petrecerile de după
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: JESHOOTS.com - Pexels
Foto: JESHOOTS.com - Pexels
Emilian Imbri, managerul Institutului ”Victor Babeș” din București, a afirmat că de Paşti nu mersul la slujbă e periculos ci eventualele petreceri ce pot fi organizate după aceea.

Emilian Imbri a vorbit, într-o intervenţie la România TV, despre situaţia pandemică şi despre restricţiile care ar putea fi impuse în perioada sărbătorilor pascale. 

"Cei care doresc să petreacă sărbătorile pascale în casă le vor petrece în casă şi cu prudenţă, iar pentru cei care vor dori să meargă la biserică, e o nuanţă. A merge la biserică nu este similar cu petrecerea. Cine doreşte să meargă la biserică şi respectă minimum necesar ca să se protejeze, eu cred că nu are absolut nimic de pierdut. Dar dacă după biserică urmează petrecerile obişnuite, cu mai mulţi participanţi, atunci sigur că lucrurile se complică.

Gândiţi-vă că sunt două date: paştele catolicilor şi al ortodocşilor care înseamnă şi un 'transport' de viruşi pentru cei care vor intra în ţară venind de unde mai sunt plecaţi", a declarat Emilian Imbri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel