Paste suedeze. Rețeta rapidă și savuroasă
Pastele suedeze vor fi o surpriză delicioasă. Se prepară rapid și îți bucură papilele gustative. Iată cum se prepară...
Ingrediente
150 g paste scurte
1 conservă porumb dulce
115 g brânza feta
jumătate de ardei iute
un sfert de ceapă galbenă tăiată julienne
1 conservă roșii cuburi
1 avocado
Cum se prepară
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe pachet. Într-o tigaie se încinge puțin ulei și se se prăjesc ceapa și ardeiul iute, potrivit retete.unica.ro. Când ceapa s-a înmuiat se adaugă roșiile cuburi. Se condimentează cu sare, piper și zahăr. La final se adaugă brânza feta fărmițată, porumbul dulce și avocado.
BONUS: Cum faci paste bolognese. Rețeta savuroasă
Ingrediente
300 g spaghete
400 g carne tocată de vită
2 linguri ulei
1 ceapă
3-4 căţei de usturoi
200 g ciuperci
1-2 ardei graşi
300 ml suc de roşii
2 linguri pastă de tomate
100 g caşcaval
sare
piper (piper verde)
busuioc
oregano
1 foaie dafin
Cum se prepară
Spaghetele se fierb în apă cu sare atât cât este indicat pe pachet, apoi se trec printr-un jet de apă rece şi se lasă la scurs într-o strecurătoare. Într-o tigaie încinsă cu ulei se căleşte carnea tocată. Se adaugă ceapa şi usturoiul fin tocate, ardeiul gras şi ciupercile tăiate cubuleţe, pasta şi sucul de roşii. Se condimentează cu un vârf de cuţit de busuioc şi oregano, un praf de sare şi piper. Se lasă să fiarbă înăbuşit 20-25 minute, până se leagă sosul, potrivit retete.unica.ro.
Sosul pentru paste bolognese se potriveşte la gust cu sare şi se serveşte imediat cu spaghetele fierte. Pentru a da un plus de savoare acestor paste bolognese, puteți presăra deasupra puțin parmezan și câteva frunzulițe de busuioc proaspăt.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News