Paste cu pui și legume, gata în 15 minute: doar pune toate ingredientele într-o tigaie
O cină rapidă și gustoasă nu este un vis, ci o realitate.
Iată o modalitate interesantă de a găti pastele. Nu trebuie să fierbeți și să prăjiți nimic separat. Totul se gătește deodată într-o tigaie. Și va dura aproximativ 15 minute.
Ingrediente:
250 grame de spaghete,
400 grame de file de pu,
250 grame de roșii cherry,
o jumătate de ardei gras,
3 căței de usturoi,
400-500 ml apă,
4 linguri de ulei vegetal,
30 grame de cașcaval.
pătrunjel - o legătură,
sare și piper - după gust.
Metoda de gătire
Puneți pastele crude într-o tigaie adâncă. Alături, adăugați roșiile cherry tăiate în jumătate și ardeiul tăiați cubulețe. Adăugați fileul de pui tăiat cubulețe, felii de usturoi și verdeața tocată mărunt. Deasupra se presoară sare, piper și boia.
Cum să gătești perfect orezul în 10 minute. Trucurile cu care nu vei da greș
Nu uitați să adăugați și uleiul. Umpleți vasul cu apă, astfel încât să acopere toate ingredientele cu aproximativ jumătate de centimetru. Puneți tigaia pe aragaz, la foc mediu și gătiți 11 minute, amestecând din când în când. La final se presară, cașcaval dat prin răzătoare și verdeață tocată. Poftă bună!
Paste cu vinete: gustoase și dietetice, preparate din câteva ingrediente simple și sănătoase
A găti o mâncare bună nu este întotdeauna rapid și ușor. Cu toate acestea, cu rețeta de astăzi nu veți avea nicio problemă.
Rețeta de paste cu vinete este gustoasă și făcută din ingrediente simple, dar extrem de sănătoase. Acest fel de mâncare este la îndemâna tuturor și, fără îndoială, va mulțumi întreaga familie.
Ingrediente:
300 ml sos de roșii,
2 vinete,
1 lingură ulei de măsline,
300 grame de paste,
20 grame parmezan ras,
2 căței de usturoi,
pătrunjel, sare și piper - după gust,
6 roșii cherry
o ceapă,
3 linguri de smântână.
Prepararea rețetei
Căliți ceapa și usturoiul într-o tigaie cu puțin ulei. Adăugați, apoi, vinetele tăiate cubulețe. Le sotăm câteva minute. Adăugăm sare și puțină apă și punem capacul. Gătim 5 minute și adăugăm sosul de roșii. Se lasă la fiert de un sfert de oră, după ce asezonați totul cu piper și sare.
Urmează smântâna. Amestecați. Se adaugă apoi roșiile cherry tăiate felii și se mai fierbe încă 5 minute. Apoi trebuie să fierbeți pastele în apă sărată. Când pastele sunt gata, se scot din apă și se adaugă în amestecul de vinete. Amestecați și lăsați-le să fiarbă câteva clipe. Serviți pastele pe masă, după ce adăugați puțin pătrunjel tocat și parmezan ras. Poftă bună!
Adaugă bere în aluatul de pâine și bucură-te de rezultat! O rețetă rapidă și savuroasă
Rețeta de pâine cu bere îți va permite ca, într-un timp foarte scurt, să faci un preparat unic și de excepție, care îți va plăcea mai mult decât cel din brutării.
De fapt, pâinea este un aliment care nu poate lipsi niciodată de pe mese, dar problema apare atunci când vă hotărăști să reveniți în formă. Deoarece, într-o dietă, carbohidrații trebuie consumați cu moderație. Dar o felie de pâine dimineața sau pentru a însoți mesele nu strică. Așa că trebuie doar să pregătiți această rețetă!
Timp de preparare - 5 minute, timp de așteptare - 5 minute, timp de gătire - 45-50 minute, timp total - 1 oră și 10 minute, porții - 6 felii de pâine.
Ingrediente:
400 ml de bere,
200 grame de făina de grâu,
100 grame de făină integrală,
1 linguriță de praf de copt,
1 linguriță de sare,
ulei,
susan alb.
Prepararea rețetei
Mai întâi, cerneți făina de grâu și făina integrală și puneți-le într-un bol. Adăugați sarea și praful de copt și amestecați bine cu un tel de mână. Acum adăugați 330 ml de bere și amestecați din nou. Când aluatul este lichid turnați și restul băuturii, apoi amestecați energic.
Omletă cu dovleac și cartofi, la cuptor. Este dietetică, dar foarte gustoasă
În acest moment, aluatul trebuie să fie fără cocoloașe și să aibă consistența smântânii. Aluatul se lasă să se odihnească timp de 5 minute.
O formă de copt se unge cu ulei și se tapetează cu făină. Transferați aluatul în formă și ornați-l cu semințe de susan.
O cină delicioasă, preparată dintr-un dovlecel și un cartof: o mâncare sățioasă și plină de vitamine
Coaceți pâinea în cuptorul preîncălzit, timp de 45-50 de minute, la o temperatura de 180°C. Când mai rămân 5 minute, mutați tava pe raftul cel mai de jos pentru a rumeni și suprafața pâinii.
Odată ce pâinea este gata, așteptați să se răcească complet la temperatura camerei, apoi serviți-o pe masă, tăiată în felii. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News