Data publicării:
Paste cu cremă de morcovi: o mâncare gustoasă și sățioasă, care are doar 390 de calorii
Toate gospodinele au în frigider o legumă dulce, gustoasa, dar mai presus de toate bună pentru organismul nostru. Și vorbim despre morcovi.
Printre altele, morcovii se dovedesc a fi aliați excelenți atunci când ne este foame și nu vrem să ne abatem de la dietă. După cum știm cu toții, acest aliment este ideal pentru a face salatele mai bogate, ca să nu mai vorbim că vara ne ajută să pregătim pielea pentru un bronz frumos.
Morcovii pot fi gătiți la abur, deoarece își păstrează toate proprietățile intacte sau pot fi consumați și cruzi, stropiți cu un pic de sare și ulei de măsline.
Prăjește cartofii în doar câteva minute: trucul ingenios, folosit de bucătarii restaurantelor
Dacă vrei, poți prepara din morcovi o cremă delicioasă. Iată rețeta de paste cu crema de morcovi, o mâncare gustoasă, hrănitoare și ușoară. Timp de pregătire - 5 minute, timp de gătire - 25 de minute, timp total - 30 de minute, porții - 4 porții, calorii - 390 pentru o porție.
Ingrediente:
250 grame de morcovi,
350 grame de paste,
50 grame de brânză tartinabilă ușoară,
1 ceapă mică,
un strop de ulei de măsline extravirgin,
sare și piper după gust.
Pregătirea rețetei
Pentru început, morcovii se spală, se curăță de coajă și se pun la fiert. Folosește apoi mixerul sau robotul de bucătărie pentru a pasta morcovii fierți. Amestecă apoi piureul de morcovi cu uleiul, brânza tartinabilă, sarea și piperul.
Prăjește cartofii în doar câteva minute: trucul ingenios, folosit de bucătarii restaurantelor
Dacă consistența cremei de morcovi este prea deasă, aceasta se diluează cu apa călduță.
În acest moment, umple o cratiță cu apă, adaugă sare și pune-o la fiert. Când apa începe să fiarbă, adaugă două linguri de ulei de măsline, apoi pastele. Odată ce pastele sunt fierte, scurge-le de apă și adaugă-le în crema de morcovi.
Cremă sărată de fistic pentru pizza, paste și sandviciuri. Rețeta este delicioasă și ușor de făcut
Amestecă bine și servește pastele pe masă. Le poți stropi cu cu puțin ulei de măsline. De asemenea, poți adăuga o lingură de parmezan ras pentru a da mai multă aromă pastelor.
Pastele cu crema de morcovi sunt ușoare, gustoase și hipocalorice. Pot fi consumate fără probleme chiar dacă ești la dietă. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News