Paşte 2019. Cum să faci cel mai gustos drob de miel. Reţeta lui Scărlătescu
Ingrediente: organe de miel, 250 g de carne, ulei de floarea soarelui, sare, piper, mărar, pătrunjel, 8 ouă, ceapă, usturoi verde.
Paşte 2019. Cum să faci cel mai gustos drob de miel. Reţeta lui Scărlătescu. Mod de preparare
Tăiaţi cuburi mari organele şi carnea şi căliţi într-o tigaie cu ulei. Adăugaţi sare şi piper.
Aproximativ 25% din compozitie se taie cuburi, restul se toaca la masina. Ceapa si usturoi verde se toaca marunt si se prajesc in tigaia in care am calit organele (lasati sa se evapore toata apa din tigaie).
Paşte 2019. Cum să faci cel mai gustos drob de miel. Reţeta lui Scărlătescu
Mararul si patrunjelul se toaca "aproape fin". Amestecaţi toată compoziţia. Pentru un 1kg de compozitie amestecati cu 8 oua batute omleta, asezonati cu sare si piper. Înveliti compozitia intr-un prapure si dati la cuptor 140 °C timp de 50 minute
Se serveste rece, optional mustar.
VEZI ŞI DROB DE MIEL. Rețetă simplă de PAȘTE 2018 pentru DROB
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video
- Adio, mașini în București? Ce spune Nicușor Dan
- BANCUL ZILEI: Rețeta ciorbei de burtă
- "Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”. Designerul Giulia Rossignoli dă cărțile pe față: E total invers
- Ieșirea din scenă a lui Klaus Iohannis: pas cu pas, spre scenariul lansat în DCNews în decembrie 2023
- Riscurile la care ne expunem când facem cumpărături de pe Shein și Temu
- Lui Mihai Mărgineanu nu i-a venit să creadă ce a văzut în Vama Veche / foto în articol
- Cum să treci corect pe „sub masă” - Sfântul Epitaf, în Vinerea Mare. Preotul Nicolae Crângașu: Așa se face
- Copiii din București merg degeaba în Herăstrău. Nicușor Dan: Când se va rezolva problema cu locurile de joacă