Pasajul suprateran Calea Văcăreşti - Mihai Bravu, finalizat în martie 2012
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
pasaj.mihai_.bravu_
pasaj.mihai_.bravu_

Primul pasaj rutier de pe sensul Calea Văcăreşti - Şoseaua Mihai Bravu va fi finalizat anul viitor, în lunile martie-aprilie, urmând ca în a doua etapă să demareze lucrările la construirea unui al doilea pasaj pe sensul de circulaţie opus, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Edilul şef aflat în vizită de lucru pe acest şantier a fost informat de constructor că în acest moment au fost deja turnaţi pilonii podului de pe sensul Calea Văcăreşti - Mihai Bravu şi a fost comandat tablierul metalic ce urmează a fi montat în perioada următoare.

Dificultăţile pe care le întâmpină în construirea podului, a mai precizat constructorul, constau în mutarea utilităţilor din şantier.

Conform acestuia, la finalizarea celor două pasaje, circa 65% din traficul rutier din zonă va fi preluat de aceste construcţii.

Realizarea celor două pasaje rutiere supraterane pe direcţia inelului principal de circulaţie (Şoseaua Mihai Bravu - Calea Văcăreştilor) de câte două benzi de circulaţie pentru fiecare sens, vor încadra zona de tramvai existentă, cele două pasaje rutiere urmând să supratraverseze Splaiul Unirii - Râul Dâmboviţa, precum şi intersecţia Prelungirea Şoselei Mihai Bravu cu Calea Văcăreştilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel