Conducerea Camerei Deputaților a decis să externalizeze cantina, iar asta înseamnă că prețurile vor crește, transmite PRO TV. Până acum, cu puțin peste 10 lei, un deputat putea manca un prânz întreg: ciorbă la doi lei, o friptură și o garnitura la 7 lei, iar la desert, puteau de exemplu să aleagă un ecler cu ciocolată, care costa puțin peste 2 lei.
De acum încolo, posibil ca prețurile să fie mult mai mari. Asta pentru că restaurantul va fi administrat de o firmă privată, care va plăti chirie și probabil va face și lucrări de renovare. Totuși, în pofida prețurilor infime, se pare că cei mai mulți parlamentari evitau până acum bufetul Camerei Deputaților din cauza condițiilor insalubre. Cantina va putea fi folosita inclusiv de turiștii care își programează o vizită la Palatul Parlamentului.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- De ce scăpăm greu de burtă. Carmen Brumă: Poți să faci un milion de abdomene, nu se va vedea
- Horoscop 6 mai: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Discuții aprinse, în a doua zi de Paști, pentru o zodie. Îți fac rău!
- A doua zi de Paști. Ce trebuie să facă toți credincioșii în Lunea Albă din Săptămâna Luminată
- BANCUL ZILEI: Femeia cu inițiativă
- Klaus Iohannis, cu avionul de lux în SUA, pentru a-și lua "Oscarul de la Washington". Bogdan Chirieac arată cum puteau fi "salvați niște bani" - Foto
- Ciorbă de murături: Rețeta momentului. O vei prepara de mai multe ori
- Motivul primei vizite a Regelui Charles al III-lea în România. Camelia Csiki: Puțină lume știe. Este legată de o condiționare
- Motorina ar putea să dispară din benzinării: "Este o scădere uriașă”
- Horoscop 6-12 mai 2024. Mihai Voropchievici: Reușită excepțională pentru o zodie
- Chefi la cuțite: "Lovitură psihică" în echipa lui chef Alexandru Sautner