Parlamentari PSD și AUR, prinși în FLAGRANT la votul pe BUGET. Votau la DOUĂ mâini: Este al nouălea vot la două cartele VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Captură Facebook
Foto: Captură Facebook
Mai mulți parlamentari de la PSD și AUR au fost prinși în flagrant în Parlament, la votul pe legea bugetului.

Mai mulți parlamentari de la PSD și AUR au fost surprinși de colegii de la USR PLUS, în timp ce votau la două mâini la amendamentele depuse la legea bugetului de stat pe 2021. Totul s-a întâmplat în noaptea de luni spre marți. 

Senatorul Irineu Darău a postat pe Facebook o înregistrare video în care deputatul AUR Ciprian Titi Stoica votează în locul unui coleg.

"Târziu în noapte, încă dezbatem și votăm bugetul pentru anul 2021, într-o ședință prelungită de plen reunit. Emanuel Ungureanu a demonstrat cum un parlamentar PSD vota la două mâini. Nici AUR nu se lasă mai prejos: l-am surprins pe Ciprian-Titi Stoica, parlamentar AUR, făcând același lucru. Ce bine ar fi să nu avem hoție măcar în Parlament!", a scris Irineu Darău pe Facebook.

"Este al nouălea vot pe care-l dați la două cartele"

Și deputatul Filip Havarneanu a postat o înregistrare în care un alt parlamentar AUR votează în locul unui coleg.

"Nu vă supărați, se votează la o singură cartelă. Este al nouălea vot pe care-l dați la două cartele. Nu se poate", îi atrage atenția deputatul USR, celui de la AUR..

"AUR FURĂ și îmi explică de ce este în regulă. Al 3lea deputat prins în ultima jumătate de oră că votează cu mai multe cartele. Repede au sărit și colegii lui să îi ia apărarea că totul este normal, așa se face. Am sperat că AURUL doar votează cu PSD, nu că le-au luat și din metehnele vechi. Trist. Acesta nu este Parlamentul în care vreau să fiu!", a scris Filip Havarneanu pe Facebook.

O altă înregistrare îi aparține deputatului Emanuel Ungureanu care a surprins o deputată PSD care vota în locul unei colege.

"Complet ilegal, o doamnă deputat de la PSD votează și pentru colega de bancă, cu încălcarea flagrantă a Regulamentului. Pur și simplu nu se pot abține să nu încalce legea pesediștii…", a scris Emanuel Ungureanu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel