Parc de rulote pe 77.000 de mp, pe malul râului Mureș, în Drâmbar
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto ziarul unirea
foto ziarul unirea
În localitatea Drâmbar, ar urma să fie amenajat un parc pentru rulote pe malul Mureșului. 

În vederea valorificării potenţialului cultural și a identităţii locale specifică zonei, primăria Comunei Ciugud a decis amenajarea unui parc pentru rulote. Primăria Comunei Ciugud a solicitat emiterea acordului de mediu pentru proiectul „Amenajare parc pentru rulote pe malul râului Mureş, localitatea Drâmbar, Ciugud”, scrie ziarulunirea.ro

Terenul propus pentru realizarea investiţiei, neîmprejmuit, cu o suprafaţă totală de 77.714 mp, este domeniu privat aparţinând comunei Ciugud şi se află în administrarea Consiliului Local al comunei Ciugud. 

Amplasamentul este situat în intravilanul comunei Ciugud, sat Drâmbar, pe malul drept al râului Mureş, iar accesul pe teren se realizează din drumul judeţean DJ 107.

Din punct de vedere al vecinătăţilor, terenul nu se învecinează cu zona vetrei satului Drâmbar sau alte areale cu funcţiunea de locuit sau alte funcţiuni conexe.

Terenul studiat este lipsit de construcţii, în prezent este utilizat ca păşune comunală, iar categoria actuală de folosinţă este zonă de agrement.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel