Papa Francisc, miracol în timpul unei ceremonii la Napoli
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Papa Francisc ar fi făcut un miracol, sâmbătă, în timpul unei ceremonii la Napoli.

Patronul oraşului Napoli este Sfântul Ianuarius (Gennaro), un martir din secolului al IV-lea, al cărui sânge este păstrat de secole sub formă de pudră într-un suport de sticlă, în catedrala oraşului. Locuitorii oraşului cred că, de trei ori pe an, ei sunt martorii unui miracol atunci când sângele păstrat în fiolă se lichefiază cu ocazia unor sărbători sau evenimente, după ce oamenii se roagă intens.

Potrivit ziare.com, Arhiepiscopul de Napoli, Crescenzio Sepe, a arătat congregației fiola cu sânge și a declarat: "Sângele s-a lichefiat pe jumătate, ceea ce demonstrează că sfântul Gennaro îl iubește pe Papă și Napoli."

"Într-un semn că Sfântul Gennaro îl iubeşte pe papă... sângele este deja pe jumătate lichid", a declarat arhiepiscopul, arătându-i Suveranului Pontif "minunea" în aplauzele enoriaşilor prezenţi.

Citește și: Papa Francisc, către mafioți: Convertiți-vă la dragoste și justiție. Lacrimile mamelor vă cer acest lucru- VIDEO

 

"Arhiepiscopul a spus că sângele este doar pe jumătate lichid. Se pare că sfântul ne iubeşte doar pe jumătate. Trebuie să devenim mai buni pentru ca el să ne iubească mai mult", a spus Papa Francisc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel