Pandişpan, reţetă simplă. Ce să faci ca să-ţi iasă pufos
Pandişpanul este uşor de preparat şi foarte gustos. Vă prezentăm o reţetă simplă care îi va încânta pe cei dragi.
Ingrediente
8 ouă
2 căni de zahăr
Coajă de lămâie
2 pliculeţe de zahăr vanilat
2 căni de făină
2 ceşti de apă minerală
Ulei
Citeşte şi Pâine cu cartofi, cea mai uşoară reţetă. Secretul ştiut doar de bunica
Mod de preparare
Separaţi gălbenuşurile de albuşuri. Puneţi gălbenuşurile într-un vas adânc, adăugaţi apa minerală, zahărul şi amestecaţi bine cu un mixer până când se topeşte zahărul. Puneţi făină în ploaie, omogenizaţi şi adăugaţi albuşurile bătute spumă. Se pune un praf de sare, coaja de lămâie şi zahărul vaniliat. Amestecaţi bine cu mixerul.
Turnaţi aluatul în forme unse cu puţin ulei şi tapetate cu făină. Se introduc în cuptor timp de aproximativ 30 de minute, la o temperatură de 180 de grade. La final, puteţi pudra cu zahăr.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Tragedia din Vinerea Mare care a făcut înconjurul lumii. Peste 100 de români, majoritatea copii, au ars de vii în biserică
- BANCUL ZILEI: Ați greșit numărul!
- Mircea Diaconu: E un fenomen, pe care nu-l sesizează aproape nimeni, care se petrece în România. Sunt vizați tinerii educați, IT-iștii, modernitatea țării
- Vasile Bănescu explică: De ce slujba de Înviere nu are loc în biserică. Când începe și când se termină sfânta slujbă a Paștelui
- Miracolul Luminii Sfinte? Ce știm despre aprinderea ei: Un arab și un turc verifică înainte Sfântul Mormânt
- Mioara Roman îi trimite semne Oanei Roman, din lumea de dincolo, chiar în Săptămâna Mare / foto în articol
- Preotul Paul Iulius Negoiță, despre cea mai importantă tradiție de Înviere. Puțini mai respectă de Paște această regulă foarte veche, dar extrem de valoroasă