România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 18 mai, 17:03
Pandișpan pufos cu vișine. Rețeta ideală la început de săptămână
Pandișpanul cu vișine reprezintă prăjitura ideală, mai ales la începutul săptămânii de lucru, când ziua de luni parcă ne întristează brusc. Iată rețeta delicioasă.

Ingrediente: 4 ouă mari, 5 linguri pline cu zahăr, 6 linguri pline cu făină, 1 plic zahăr vanilat, 150 gr vişine fără sâmbure, 1 praf sare.

Cum se prepară

 

Pandișpan pufos cu vișine. Rețeta ideală la început de săptămână. Albuşurile se bat spumă cu sare. Adăugăm treptat zahărul şi mixăm încontinuu până se dizolvă complet. Gălbenuşurile le mixăm 1 minut cu zahărul vanilat, scrie desertdecasa.ro.

Pandișpan pufos cu vișine. Rețeta ideală la început de săptămână. Peste gălbenuşuri adăugăm albuşurile bătute spumă, amestecăm uşor. Adăugăm treptat făina şi amestecăm uşor, de jos în sus, până se încorporează complet.

Pandișpan pufos cu vișine. Rețeta ideală la început de săptămână. Adăugăm compoziţia formată într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi întindem într-un strat uniform. Adăugăm vişinele în compoziţie – din loc în loc, pe toată suprafaţa prăjiturii. Se coace în cuptorul preîncălzit la 180 C pentru 15-20min, până devine auriu. Se lasă să se racesca complet apoi se porţionează.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro