Pandișpan cu zmeură. Rețeta perfectă pentru weekend. O bunătate!
Pandișpanul cu zmeură este, fără doar și poate, o bunătate. Îl poși prepara foarte ușor, nu este mare filosofie, și cei dragi vor fi încântați.
Ingrediente
8 ouă
4 linguri ulei
250 g zahăr
un praf sare
250 g făina
300-400 g de zmeură
zahăr pudră pentru servit
Cum se prepară
Pandișpan cu zmeură. Albușurile se mixează cu un praf de sare și, când începe să se formeze spumă, se toarnă zahărul. Se continuă mixarea aproximativ 10 minute, până ce se obține o spumă fermă, scrie retetepractice.ro. Se adaugă gălbenușurile, unul câte unul, se amestecă, se toarnă uleiul, apoi se pune și făina și se amestecă ușor cu un tel.
Pandișpan cu zmeură. Se toarnă aluatul într-o tavă de chec, tapetată cu hârtie de copt, se așază deasupra zmeura, și se coace 25-30 de minute. După răcire se taie și se servește cu zahăr pudră deasupra.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News