Pandemie coronavirus. Trump: Când am cerut interzicerea intrărilor în SUA din China mi s-a spus că sunt rasist
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Donald Trump
Donald Trump
În cadrul conferinței zilnice pe tema pandemiei de noul coronavirus, președintele Trump a fost întrebat de ce SUA nu a fost pregătită de pandemie.

Întrebarea a venit din partea unui reprezentant media al unei publicații opozante președintelui Trump. Acesta din urmă a subliniat că SUA au fost pregătite și a amintit faptul că atunci când a solicitat interzicerea accesului chinezilor în State presa opozantă l-a numit rasist.

„Am fost foarte pregătiți (n.r. de pandemia de COVID-19). Singurul lucru pentru care nu am fost pregătiți a fost presa. Presa nu ne tratează corect. Când am cerut ca persoanele care vin din China să nu mai aibă acces în Statele Unite ale Americii, mult înaintea altora, presa m-a numit rasist. Mulți dintre jurnaliștii prezenți la această conferință m-au catalogat rasist”, a precizat Donald Trump care a subliniat faptul că dacă nu ar fi luat măsurile acestea de la început situația din SUA ar fi fost extrem de gravă. Liderul de la Casa Albă a mai adăugat că azi multe alte state îi urmează exemplul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel